Privacyverklaring

Privacyverklaring Holland Medicals


22 mei 2018

Uw privacy is voor Holland Medicals BV van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Holland Medicals BV allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Holland Medicals BV.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:

  • Google Adwords
  • Norex

Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Onze betalingsprovider Mollie
  • Onze postbedrijven Transmission en PostNL

Contactformulier en Nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en geslacht. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:

  • MailChimp
  • Norex
  • MijnWebwinkel
  • WooCommerce

Reviews en/of klantbeoordelingen

We delen gegevens met één van de volgende partijen die voor ons de reviews en klantbeoordelingen versturen en beheren:

  • Feedback Company
  • Stichting WebwinkelKeur

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • per e-mail
  • via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Locatiegegevens
Soms is het nodig voor onze webwinkel Holland Medicals BV om te achterhalen op welke plek u bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als u dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.

Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Advertenties
Onze webwinkel vertoont advertenties.Deze publiceren wij niet zelf, dat doen advertentiebureaus waarmee wij samenwerken. Deze bureaus houden bij of u ze leuk vindt, en gebruiken die informatie om in de toekomst alleen nog maar leuke of interessante advertenties en aanbiedingen te doen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Holland Medicals BV
De Vosholen 99A
9611TE Sappemeer
info@hollandmedicals.nl
0598380717

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Kunnen wij helpen?

Bel. 0598 380717

Whatsapp 06 25350980

E-mail ons


Betaalmethodes

 

© 2013 - 2018 Glijzeilen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
In deze Cookie Policy wordt beschreven op welke wijze cookies en vergelijkbare technologie door Glijzeilen.nl ("Glijzeilen.nl", "wij", "ons" of "onze") worden ingezet voor de registratie en opslag van gegevens wanneer u onze websites ("Website") bezoekt of een e-mail van ons ontvangt. Voor meer informatie over ons privacybeleid verwijzen wij naar het privacy beleid elders op onze Website. Soorten cookies Op onze Website gebruiken wij sessiecookies, permanente cookies en pixel tags en/of javascript tags om gegevens over u te verzamelen en op te slaan. Een cookie is een klein gegevensbestandje dat vanaf de Website naar de harde schijf van uw computer wordt verstuurd en daar wordt opgeslagen. De cookies op uw computer sturen vervolgens informatie naar degene die deze cookies op uw computer heeft geplaatst. Deze cookies verdwijnen van uw computer op het moment dat u uw browser afsluit. Permanente cookies blijven ook nadat u de browser heeft afgesloten, op uw computer staan. U kunt deze permanente cookies echter te allen tijde via uw browser-instellingen verwijderen. Onze cookies hebben in het algemeen verschillende functies: 1. Noodzakelijke cookies Deze cookies zijn essentieel voor het functioneren van onze Website. Zo hebben wij deze cookies nodig om de identiteit van gebruikers vast te kunnen stellen. U heeft deze cookies nodig om onze Website te gebruiken. Wanneer deze cookies door de gebruiker worden uitgeschakeld, is de content op onze Website niet meer volledig toegankelijk. 2. Prestatiecookies Met deze cookies kunnen wij analyseren hoe onze Website functioneert. Dat doen we op basis van de bezoekersgegevens die vanuit de diverse onderdelen van onze Website worden verzameld, de producten die bekeken worden, de producten die gekocht worden, de duur van een bezoek en eventueel opgetreden problemen, zoals foutmeldingen. 3. Functionele cookies Via deze cookies onthoudt de Website welke keuzes gebruikers hebben gemaakt zoals bijvoorbeeld de producten in het winkelwagentje zodat we een meer gepersonaliseerde beleving kunnen aanbieden. 4. Gedragsgerichte reclamecookies Sommige van onze partners maken gebruik van cookies op onze Website met het oog op de hiervoor beschreven functies. Zo maken wij, net als veel andere websites, gebruik van Google Analytics om het functioneren van onze website te meten. Hoe kunt u cookies uitschakelen of verwijderen? Wanneer u bepaalde cookies bij uw eerste bezoek aan onze Website heeft geactiveerd of uitgeschakeld, kunt u deze keuze altijd weer ongedaan maken door de instellingen in uw browser te veranderen. Wanneer u cookies wilt uitschakelen, een melding wilt ontvangen op het moment dat er een cookie op uw computer wordt geplaatst of alle cookies van uw computer wilt verwijderen, dan kunt u dat doen via de instellingen van uw browser (meestal onder "Help" of "Internetopties"). Zie de onderstaande links: • Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-9 • FireFox: http://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen • Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647 • Safari: http://www.apple.com/nl/privacy/use-of-cookies/ Wanneer u cookies via uw browserinstellingen uitschakelt of verwijdert, loopt u het risico dat belangrijke functies of onderdelen van de Website niet langer voor u toegankelijk zijn of dat u slechts beperkt van de Website gebruik kunt maken. Wanneer u alle cookies via uw browser verwijdert of een andere browser of computer gebruikt, vragen wij opnieuw of u cookies wilt ontvangen (opt-in). Waarom worden cookies gebruikt? Onze Website gebruikt de hiervoor beschreven cookies voor de volgende doeleinden: First party-cookies Glijzeilen.nl maakt gebruik van sessiecookies om de producten in het winkelwagentje op te slaan. De daarvoor benodigde gegevens worden samen met uw IP-adres en de cookie-ID opgeslagen. Deze sessiecookies zijn nodig voor het gebruik van de Website. Cookies van derden, pixel tags en Javascript tags A. Website analytics Externe aanbieders van website analytics, zoals Google Analytics, Omniture en Yahoo, kunnen van permanente cookies en pixel tags/javascript tags gebruikmaken om uw bezoek en surfgedrag op onze Website en andere websites te analyseren, zodat wij het gebruik van onze Website kunnen analyseren. Het is mogelijk dat deze externe aanbieders van website analytics ook uw IP-adres registreren. Staples ontvangt de door deze aanbieders verzamelde gegevens gekoppeld aan uw IP-adres om zo de eigen Website en marketingcampagnes te optimaliseren. Meer specifiek maken wij voor onze Website gebruik van Google Analytics, een product van Google, Inc. ("Google"), en Adobe Analytics (Omniture), een product van Adobe Systems, Inc. ("Adobe"). Deze producten hanteren cookies om ons te helpen bij het analyseren van de wijze waarop bezoekers van onze Website gebruikmaken. De gegevens die door deze cookies worden vastgelegd over uw gebruik van onze Website, worden ingeval van Google Analytics aan Google en ingeval van Omniture aan Adobe doorgegeven en door deze bedrijven opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Deze gegevens worden vóór doorgifte geanonimiseerd door de laatste acht karakters van uw IP-adres te verwijderen. Deze gegevens worden door Google respectievelijk Adobe namens ons verwerkt ten behoeve van een evaluatie van uw gebruik van de Website, het opstellen van rapportages over het siteverkeer en het aanbieden van andere diensten met betrekking tot siteverkeer en internetgebruik. Google en Adobe koppelen uw IP-adres niet aan andere door hen geregistreerde gegevens. Wanneer u in eerste instantie met al deze cookies akkoord bent gegaan, kunt u later alsnog aangeven dat u niet langer akkoord gaat met de verzameling van uw gebruiksgegevens (waaronder uw IP-adres) en met de verwerking van uw gegevens door: • Google; dat kunt u doen door op deze link te klikken en vervolgens de add-on voor uw huidige browser te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl. • Adobe; dat kunt u doen door op deze link te klikken en vervolgens de add-on voor uw huidige browser te downloaden en te installeren: http://www.adobe.com/nl/privacy/opt-out.html. B. Plugins voor sociale media Op onze Website bieden wij sociale media-tools van Addthis aan van verschillende aanbieders van sociale media zoals Facebook, Google, Pinterest en Twitter. Wanneer u van deze tools gebruikmaakt, deelt u bepaalde persoonsgegevens met uw vrienden en met de aanbieders van deze sociale media. Deze activiteiten, waarbij gegevens worden uitgewisseld, zijn onderworpen aan het privacybeleid van de betreffende aanbieder. Verder staan er sociale plugins voor Facebook op onze Website, zodat Facebook informatie en activiteiten van vrienden kan uitwisselen met Facebook-leden tijdens een bezoek aan onze website. Zo kan Facebook via deze sociale plugins op onze productpagina's uw "Likes" en de "Likes" van uw vrienden laten zien wanneer u tijdens uw bezoek aan onze Website ook op Facebook bent ingelogd. Wij hebben geen controle over- en ook geen toegang tot de gegevens die via deze cookies en social plugins worden verzameld. Deze gegevens vallen volledig binnen de macht van de desbetreffende sociale media aanbieder in overeenstemming met diens privacybeleid. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van de betreffende social media aanbieder.